Lora ja Castillo saapuivat Suomeen

Felix Lora ja Cuzman "El Bueno" Castillo
Felix Lora ja Cuzman ”El Bueno” Castillo

Ammattinyrkkeilymestari Felix Lora, 28, saapui myöhään torstai-iltana Espanjasta Suomeen. Lora puolustaa WBA-liiton Inter-Continental mestaruuttaan voittamatonta Edis Tatlia, 25, vastaan lauantaina Barona Areenalla Espoossa.

Lora tapaa Tatlin ensimmäisen kerran perjantaina klo 16.30 Helsingin Kampissa sijaitsevassa The Tigerissa pidettävässä punnitustilaisuudessa. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen!

Kovanyrkkisenä iskijänä tunnettu Lora kertoi ettei hän ole tutustunut kaikki 19 aiempaa ammattilaisotteluaan voittaneeseen haastajaansa.

– En ikinä katso vastustajieni matseja etukäteen. Minun ehdoillani kehässä otellaan, ei vastustajani, tuiman näköinen Lora sanoo.

–  Olen valmistautunut otteluun äärimmäisellä huolellisuudella ja olen huippukunnossa. Tulen mestarina ja lähden mestarina!

Dominikaanisesta Tasavallasta kotoisin oleva Lora otti mestaruusvyön itselleen tyrmäämällä italialaisen Massimiliano Ballisain neljännessä erässä hurjalla vasemmalla koukulla viime vuoden kesäkuussa. Tappio oli Ballisaille uran ensimmäinen.

Castillo hakee “revanssia” Jokisesta

Barcelonalaisen Guzman ”El Bueno” Castillo, 28, yrittää lauantaina aiheuttaa helsinkiläiselle Niko Jokiselle, 25, tämän uran avaustappiota. Taitava Castillo on voittanut 11 ammattilaisottelustaan kahdeksan.

Amatöörinä Castillo edusti Espanjaa muun muassa MM- ja EM-kilpailuissa. Chigagon MM-kilpailuissa vuonna 2007 Castillo ja Jokinen arvottiin avauskierroksella vastakkain. Castillo ei kuitenkaan läpäissyt lääkärintarkastusta ja Jokinen pääsi toiselle kierrokselle ilman ottelua.

– Tämä antaa lisämaustetta ottelulle. Nyt Jokinen ei saa mitään ilmaiseksi, Castillo lupaa.

– Kaksi espanjalaisvoittoa on luvassa, uskokaa minua, Castillo hehkuttaa.

Barona Areenan kehässä lauantaina nähdään suomalaisista myös Eemeli, Katajisto, Juho Haapoja, Fitim Latifi ja Mikko Alanko. Tapahtuman ottelut alkavat kello 19.00.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa WWW.LIPPU.FI. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.