Maciec: ”Koivulan nuijiminen on paluulippuni titteliotteluihin!”

Lukasz Maciec

 Lukasz Maciec

Puolalainen Lukasz Maciec, 23, saapuu torstaina Suomeen ja nyrkkeilee lauantaina Jussi Koivulaa vastaan tärkeän kymmeneräiseksi kaavaillun ammattinyrkkeilyottelun Pyynikin Palloiluhallissa.

Maciec otteli viime kamppailussaan Euroopan Unionin mestaruudesta Italiassa häviten Gianluca Brancolle pisteillä tasaisehkon ottelun. Maciec sanoo saapuvansa Suomeen aiempaa parempana nyrkkekkeilijänä.

– EU-titteliottelu opetti minua paljon ja antoi itseluottamista. Opin että olen kilpailukykyinen kenen kanssa vain ja että minun pitää antaa kaikkeni, jotta voin saada pistevoiton vieraskehässä, Maciec sanoo.

– Haluan takaisin mestaruusotteluihin. Koivulan nuijiminen on paluulippuni titteliotteluihin!

Maciec tietää, ettei hän olisi ensimmäinen puolalainen, joka nappaisi voiton Suomessa.

– Pari vuotta sitten maamieheni Piotr Wilczewski voitti Euroopan mestaruuden Suomessa ja vähän aikaa sitten Mateusz Masternak kukisti suomalaisnyrkkeilijän EM-matsissa Puolassa. Minäkin uskon pärjääväni, Maciec uskoo.

– Olen vasta 23-vuotias ja tulevaisuus on edessäni. Tarvitsen näitä kovia otteluja kehittyäkseni. Tämä on minulle hyvä mahdollisuus osoittaa olevani laadukas tekijä.

Tampereen Boxing Nightin toisessa pääottelussa Juho ”Härmän Häjy” Haapoja kohtaa italialaisen Michele De Meon. Suomalaisista kehässä nähdään myös Niko Jokinen, Petteri Fröjdholm ja Janne Forsman.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.

Tapahtuman virallinen punnitustilaisuus pidetään perjantaina 19. huhtikuuta kello 17.00 Tampereen Autocenterissa osoitteessa Taninkatu 12, Tampere.