Mestari ja haastaja kohtasivat ensimmäistä kertaa

Tatli_Abril

Hartwall Arenalla 20.9. käytävään WBA-liiton kevyensarjan MM-otteluun valmistautuvat Richar Abril ja Edis Tatli kohtasivat toisensa ensi kertaa silmästä silmään lehdistötilaisuudessa. Pituusetua ei  ainakaan kummallakaan nyrkkeilijällä tule olemaan vaan kummatkin osoittautuivat 175 cm pitkiksi.

Omassa puheenvuorossaan mestari Abril oli haastajansa suhteen melko ylenkatseinen ja lupasi tyrmätä Tatlin, vaikkei tarkkaa erää nimennytkään. Ratkaisevana tekijänä mestarin valmentaja Manuel Elizondo puolestaan näki ottelijoiden kokemuseron absoluuttisella huipputasolla, mikä oli ilmeisen selkeä viittaus mm. Abrilin aiempaan otteluun painoluokan silloista valtiasta Brandon Riosia vastaan.

– Suomalainen yleisö saa kannustaa juuri niin hurjasti kuin haluavat. Richar on otellut Las Vegasissakin fanaattisen meksikolaisyleisön edessä ja piessyt heidän suosikkinsa, totesi puolestaan mestarin manageri Ricardo Rizzo.

Edis Tatli ei Abrilin puheista hätkähtänyt.

– Kiva kuulla että kaveri on tulossa tyrmäämään. Minä ajattelin, että se juoksee kuin jänis pitkin kehää. Hyvä jos hyökkää – tuleepa vastaiskuille paikkoja, vastasi Tatli mestarin uhoon.

Illan muusta annista vahvistettiin Juho Tolppolan jatkavan illassa toukokuussa alkanutta comebackiaan. Muutenkin järjestäjätaho lupaili iltaan kattavaa kavalkadia maamme kärkiammattilaisnyrkkeilijöistä.