Mielenkiintoisia otteluita julkaistu

Suomen lippu

Suomenlippu

Lisää mielenkiintoisia Suomessa käytäviä ammattinyrkkeilyotteluita on julkaistu. Lisäksi liikkuu huhuja ainakin kahdesta myöhemmin julkaistavasta ammattilaisillasta, joissa nähtäisiin suomalaiskohtaamisia ja iskettäisiin titteleistä.

Seinäjoella 14. syyskuuta pidettävän ammattinyrkkeilyillan nelieräisessä pääottelussa Mika Haapasalmi hakee revanssia Stanislavs Leonovista. Miehet kohtasivat puolitoistavuotta sitten ja silloin Leonovs tyrmäsi debytoineen Haapasalmen neljännessä erässä. Tämän jälkeen Haapasalmi on iskenyt yhden voiton luokattoman heikkotasoisesta vastustajasta.

Leonovsilla on listallaan kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota. Miehen kaikki voitot ovat vastustajista jotka eivät ole koskaan voittaneet ketään. Kaikki Leonovsin kohdanneet nyrkkeilijät joilla on ollut yksikin voitto listallaan ovat aina tyrmänneet Leonovsin. Lue lisää ottelusta Caramelito Promotionsin nettisivuilta!

Seinäjoen huippumielenkiintoisessa ottelussa Fitim Latifi kohtaa Kai Kauramäen. Petteri Fröjdholm kohtaa hyvän Valko-venäläisen kehien kiertolaisen Anton Bekisin. Teemu Tuominen puolestaan kohtaa Latvian Gvido Seilisin, jolla on kelpo meriittejä muista kamppailulajeista. Sami Enbomilla on edessään hieman helpompi tehtävä Latvian Stanislavs Makarenkoa vastaan, muttei hänkään mikään surkimus ole.

Seinäjoen nyrkkeilyillan voi katsoa netistä suorana lähetyksenä. Lue lisää!

Oulussa 27. syyskuuta kehään palaava Pertti Keita kohtaa kelvollisen latvialaisen Ilja Baltaksin, jonka listalta löytyy yksi voitto ja kaksi pistetappiota. Tapahtumassa saatetaan nähdä myös Mika Joensuun paluuottelu. Lue illasta lisää Boxing Finlandian nettisivuilta!

Elokuussa Savonlinnassa näyttävän tyrmäysvoiton iskenyt Matias Laitinen kohtaa 8. marraskuuta Kuopiossa Sami Haapalan. Kemiläinen debytoi voitokkaasti elokuussa Kemissä. Tapahtumassa iskee myös Tuomo Eronen.

Haminassa kovia matseja

Haminassa nähdään todella mielenkiintoisia otteluita 30. syyskuuta. Kuusieräisessä alemman raskaansarjan taistossa Sami Enbom kohtaa Irlannin Michael Sweeneyn. 16 ottelustaan 12 voittanut Sweeney on erittäin tasokas vastustaja viidennen paidattoman ottelunsa iskevälle Enbomille. Lue ottelusta lisää Caramelito Promotionsin nettisivuilta!

Aki Selesmaa puolestaan kohtaa Tanskan Ole Buller Carlsenin. Selesmaan listalla on seitsemän voittoa ja kaksi tappiota. Tanskalainen on puolestaan voittanut molemmat käymänsä ammattilaisotteluaan pisteillä. Lue ottelusta lisää Caramelito Promotionsin nettisivuilta!

Haminan tapahtumassa nähdään myös muun muassa Timo Laineen ja Fitim Latifin välinen Suomen mestaruustaisto ja Janne Forsmanin ja Tamas Lodin kohtaaminen.