Naisten SM-kilpailut Rovaniemellä

NaistenSM1

Lapin Lukko ja Rovaniemen Reipas järjestövät nyrkkeilyn naisten Suomen mestaruuskilpailut tulevana viikonloppun 9. – 10. maaliskuuta Rovaniemellä. Ottelut Lyseopuiston Lukiolla alkavat lauantaina kello 13.00 ja toinen ottelutilaisuus alkaa kello 18.00. Loppuottelut isketään sunnuntaina kello 13.00.

Alla katsaus SM-kilpailujen ennakkoasetelmiin.

Sarjan 48 kg ennakkosuosikit ovat Tampereen Voimailuseuran Sonia Grönroos ja Lotta Loikkanen. Heistä mestaruuden todennäköisimmin vie kokeneempi Grönroos. 51-kiloisten mestaruus ratkaistaneen Kajaanin Sallamaaria Hannosen ja Akaan Satu Lehtosen välillä.

Järvenpään Jenna Puurunen lähtee 54-kiloisiin suosikkina, mutta nuori Julia Ussik ja kokeneet Marjut Lausti ja Raija Ally ovat myös tasokkaita nyrkkeilijöitä. 57-kiloisissa nähdään kovatasoinen taistelu mestaruudesta, kun kansainvälisiä turnausvoittoja kauden mittaan napsineet Porvoon Cecilia Nilsson ja Lappeenrannan Emilia Skriko ottavat yhteen.

TVS:n Mira Potkonen on ylivoimainen ennakkosuosikki 60-kiloisissa. Sarjan 64-kiloa mestarisuosikki on kokenut helsinkiläinen Annukka Volotinen. TVS:n Mari Mäntynen ja Helsingin Urheiluseuran Nina Anttonen ovat kuitenkin kelpo haastajia Volotiselle.

69-kiloisissa mestaruutta tavoittelee tasainen porukka, jonka ennakkosuosikeiksi voidaan nimetä toissavuoden Suomen mestari Annika Siponen Raahesta ja jo vuonna 2008 mestaruuden voittanut Sari Kuutsa-Kettunen Kuopiosta. 75-kiloisiin on ilmoittautunut ainoastaan Oulun Emmi Nordlund.

Katso lista ilmoittautuneista!