Niklas Räsänen Italiaan ottelemaan

Niklas_Räsänen630

Ylemmän Keskisarjan(76,2kg) ammattinyrkkeilijä, Niklas Räsänen (7-0 3KO) on solminut 2+2 ottelua kattavan sopimuksen Italian isoimman promoottorin, Salvatore Cherchin (O.P.I. 2000 Srl) kanssa.

Sopimuksen ensimmäinen 6 erän ottelu käydään tulevana lauantaina 21.3 legendaarisessa Teatro Principessä Milanossa, jossa vastaan asettuu Kroatian Marko ”Pitbull” Benzon (10-9 5KO).

– Hienoa, että minusta ollaan oltu kiinnostuneita yhden Euroopan merkittävimmän promootiotallin tiimoilta. Olen iloinen, että varmistimme tämän sopimuksen, joka takaa minulle otteluita säännöllisesti tänä vuonna ja tarjoaa askeleen lähemmäksi tavoitteitani. En malta odottaa kehään pääsyä. Nyt luvassa on todella kiivastahtinen kevät ja se on mahtavaa, kommentoi täysipäiväisesti nyrkkeilyyn panostava Räsänen.

– Tuleva ottelu on minulle tärkeä ja siihen on syytä suhtautua täydellä vakavuudella koska näillä annetaan näyttöjä tulevaisuuteen. Ensimmäinen ammattilaisotteluni ulkomailla on tietysti tärkeä ja vatsanpohjassa kutiseekin ihan kivasti mutta se tietää hyvää tulosta, jatkoi Niklas.

O.P.I. 2000 nyrkkeilytalli on Euroopan mittapuussa merkittävä toimija, koska se järjestää vuositasolla eniten EM- otteluita. Tallissa on tällä hetkellä kolme Euroopan mestaria. Edis Tatlin huhtikuussa kohtaava Kevyensarjan Emiliano Marsili, Välisarjan Gianluca Branco ja Ylemmän kevytsarjan Michele DiRocco kuuluvat tällä hetkellä italialaistallin kärkinimiin. Cherchin perheen talli on tuottanut säännölliseen tahtiin ottelijoita aina EM- ja MM- mestareiksi asti. Tuleva ilta televisioidaan yli kymmeneen maahan.

– Tehty sopimus on mielestäni käänteen tekevä Niklaksen uralla ja se antaa hänelle erittäin hyvän lähtökohdan esiintyä kansainvälisillä markkinoilla ja luoda itsestään nimeä tulevaisuutta ajatellen, kertoi ajatuksiaan Niklaksen valmentaja Pekka Mäki.

– Tämän sopimuksen takana on hanke jolla Niklaksesta tehdään kovan kansainvälisen tason nyrkkeilijä. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin tulemme näkemään Niklaksen vielä mestaruusottelussa tämän vuoden aikana, jatkoi Mäki. Niklas on Robert Heleniuksen jälkeen ainut Suomalainen ammattinyrkkeilijä, joka on saanut sopimuksen merkittävältä ulkomaalaiselta promoottorilta.

Milanon nyrkkeilyilta näytetään suorana ilmaiseksi IL-TV:n välityksellä.