Niklas Räsänen kohtaa comeback-ottelussa entisen Ranskan mestarin

Kuva: Photolies

Entinen EU-haastaja Niklas Räsänen, 33, palaa 20 kuukauden ottelutauolta heti vaativalla kehätestillä. Salo KnockOut Night’issa vastaan asettuu entinen alemman raskaansarjan Ranskan mestari David Radeff, 38. Ottelun painorajaksi on sovittu hieman poikkeuksellinen 83 kiloa ja se on suunniteltu kuuden erän mittaiseksi.
Niklas itse kommentoi sekä tulevaa otteluaan että Dayron Lester-tappiota seurannutta pitkää ottelutaukoaan varsin vähäsanaisesti :

– Syvällä on käyty ja ja syvältä on tultu takaisin. Puheet on puhuttu aiemmin, näytöt lyödään ensi viikolla.

Myös muissa kehälajeissa ammattilaisuraa tehnyt Radeff ei ole urallaan kovia paikkoja väistellyt. Takana on esimerkiksi kahdet kamppailut molempia viime vuosien ranskalaisia alemman raskaansarjan maailmanmestareita Youri Kayembre Kalengaa ja Arsen Goulamiriania vastaan. Jälkimmäisessä Goulamirian-ottelussa huhtikuussa 2016 oli panoksena myös Radeffin neljän kuukauden ajan hallussaan pitämä Ranskan mestaruus.

Ottelulistat miehillä ovat Räsäsellä 14 voittoa, 2 tappiota ja yksi ratkaisemattomaan päättynyt ottelu, Radeffilla puolestaan 9 voittoa, 15 tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

TIEDOTE