Niko Jokinen kohtaa Tampereella EM-haastajan tyrmääjän

"Stadin Kingi" Niko Jokinen

"Stadin Kingi" Niko Jokinen

Ammattinyrkkeilijä Niko Jokinen ottelee 20. huhtikuuta Pyynikin Palloiluhallissa Tampereella ja kohtaa Serbian kovalyöntisen Goran ”Rocky” Milenkovicin.

Kumpikaan urhoista ei ole ennen kahdeksaneräiseksi kaavailtua keskisarjan ottelua kärsinyt ammattilaisurillaan tappiota.

Helsinkiläinen Jokinen on voittanut ammattilaisuransa kaikki 20 ottelua ja niistä seitsemän on tyrmäysvoittoja.Serbialainen Milenkovic on puolestaan nujertanut kaikki kuusi vastustajaansa ja heistä kolme tyrmäyksellä.

”Rocky”  Milenkovicin tililtä löytyy todella kova saavutus. Hän on tyrmännyt italialaisen Adriano Nicchin, joka on myöhemmin voittanut muun muassa Italian mestaruuden ja otellut Euroopan mestaruudesta. Milenkovic tyrmäsi Nicchin toisessa erässä Italiassa käydyssä taistossa.

– Kahden voittamattomannyrkkeilijän kohtaamiset muodostuvat usein hurjiksi taistoiksi. Tässä on etukäteen puntit aika tasan. Niko on kokeneempi, mutta Milenkovicilla on listallaan parempi yksittäinen voitto, Jokisen valmentaja Pekka Mäki analysoi.

– En ollut tyytyväinen Nikon viime esitykseen, joten halusimme hänelle Tampereelle kovan vastuksen. Sellaisen myös saimme ja nyt katsotaan mihin Nikosta on, Mäki jatkaa.

Fröjdholmillekin serbivastus

Myös Petteri Fröjdholm kohtaa Tampereella serbialaisen vastustajan. Toisen ammattilaisottelunsa iskevän entisen huippuamatöörin vastustaja on Nemanja Krstin, jonka tilillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Tampereen illassa suomalaisista nähdään myös Puolan tasokkaan Lukasz Maciecin kohtaava Jussi Koivula ja Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, joka saa vastaansa Italian ”Hullun Härän” Michele De Meon, sekä alemman raskaansarjan Suomen mestari Janne Forsman.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.