Niko Jokinen: Revanssin paikka!

Virgulijus Stapulionis W8 Niko Jokinen. Kuvaaja Minna Hatinen

”Stadin Kingi” Niko Jokisen, 25, ura on vaakalaudalla Barona Areenalla 7. joulukuuta. Jokinen kärsi elokuussa uransa avaustappion Virgilijus Stapulionisille. 27, Nyt on revanssin aika ja erämääräkin on nostettu kahdeksasta kymmeneen, jotta miehet ehtivät todella selvittää paremmuutensa.

Savonlinnassa miehet kävivät hurjan iskusodan. Alussa Stapuliolis pahoinpiteli Jokista, joka kuitenkin käänsi ottelun kulun satuttamalla liettualaista hurjapäätä kolmannessa erässä. Loppuerissä Stapuliolis oli aktiivisempi ja ansaitsi niukan pistevoittonsa.

Ottelu on paitsi uusintaottelu todellisesta iskusodasta ja revanssimahdollisuus Jokiselle, myös tasokas ottelu. Siitä kertoo se että molemmat miehet löytyvät Euroopan Unionin arvolistalta. Stapulionis arvostetaan sijalle 16 ja Jokinen sijalle 18.

Tappio uusintaottelussa murentaisi Jokisen toiveet merkittävistä titteliotteluista ja mies tuleekin varmasti kehään äärimmäisen motivoituneena. Panoksena on kunnian lisäksi miehen uran tulevaisuus. Stapuliolis tekee puolestaan varmasti sen minkä hän tekee joka ottelussaan – yleensä siinä onnistuen. Hän tulee hakemaan tyrmäystä kaikin mahdollisin keinoin.