Olavinlinna Boxing Night perutaan


Elokuun alkuun suunniteltu Olavinlinna Boxing Night perutaan. Jokavuotinen ammattinyrkkeilytapahtuma oli tarkoitus järjestää yhdeksättä kertaa 6. elokuuta.

Ilta perutaan lipunmyyntiin liittyvien taloudellisten epävarmuuksien vuoksi. Lipunmyynti on lähtenyt hiljaisesti käyntiin, ja vaikka yleisö on alkanut tehdä kaikenlaisissa yleisötapahtumissa ostopäätöksensä vasta juuri ennen tapahtumaa, kävivät nyt riskit liian suuriksi.

“Olen todella pahoillani tästä. Olen itse henkilökohtaisesti erittäin harmissani peruuntumisen vuoksi”, sanoo Olavinlinna Boxing Nightia järjestävän Waahto Groupin promoottori Pasi Pekkonen.

“Tällä kertaa vähän kaikki meni meidän kannaltamme väärin päin. Ammattinyrkkeilyiltoihin liittyy enemmän kuluja kuin esimerkiksi konsertteihin, ja elokuun alussa järjestetään paljon muitakin tapahtumia. Esimerkiksi Jyväskylän MM-ralli kerää paljon samaa yleisöä kuin mekin. Lisäksi kauempaa paikalle saapuvien katsojien olisi ollut vaikea löytää Savonlinnasta majoitusta tuona viikonloppuna.”

Pekkonen painottaa, että Savonlinnan nyrkkeilyperinteitä halutaan jatkaa tulevina vuosina. Olavinlinna on jo varattu kamppailukäyttöön vuoden 2023 elokuun ensimmäiselle viikonlopulle, ja tällekin vuodelle harkitaan uutta tapahtumaa.

“Tutkimme paraikaa, olisiko esimerkiksi marraskuussa mahdollista järjestää kookasta nyrkkeilyiltaa. Sitä ei nähtäisi Olavinlinnassa, mutta se voisi olla kokoluokaltaan ihan mittava kokonaisuus. Kannattaa merkitä jo viikonloppu 18.–20.11. kalenteriin!” Pekkonen sanoo.

Olavinlinna Boxing Nightin pääotteluksi oli suunniteltu tälle vuodelle raskaan keskisarjan SM-kamppailua Aku Kannisen ja Topias Levon välillä. Illan muita suomalaisnyrkkeilijöitä olivat Niklas Hyvärinen, Mika Mielonen, Oskari Metz, Jamil Elo, Samuli Kärkkäinen ja Niklas Räsänen.

Ostetut liput voi palauttaa Lippupisteeseen. Tarkemmat ohjeet palautuksia varten löytyvät Lippupisteen verkkopalvelusta.

TIEDOTE