Pekka Mäki varoittaa Edis Tatlia

Edis Tatli, kuvaaja Minna Hatinen

EdisTatli-3

Ammattinyrkkeilijä ”Prince” Edis Tatli puolustaa kevyen sarjana WBA-liiton Inter-Continental mestaruuttaan tulevana perjantaina italialaista Antonio De Vitisia vastaan perjantaina Helsingin Urheilutalolla. Kyseessä on Tatlin toinen tittelinpuolustus.

Antonio De Vitis
Antonio De Vitis

Neljä mestaruustitteliä urallaan voittanut Antonio De Vitis on iskenyt 26 voittoa, kärsinyt kolme tappiota ja otellut yhden ratkaisemattoman. Hän on tyrmännyt 14 vastustajaansa, eikä ole hävinnyt kertaakaan ennen täyttä aikaa.

– De Vitis tykkää lyödä paljon ristiin ja iskee hyvin oikealla kädellään vasemman suoran yli. Minun täytyy otella perjantaina fiksusti, Tatli sanoo.

– Vaikka kaveria ei ole ikinä tyrmätty, niin veikkaan että De Vitis ei kestä täyttä aikaa jos onnistun ottelemaan rennosti. Tästä voi tulla jopa aika helppo ottelu. Fiilis on nyt tosi hyvä. Olen pysynyt terveenä ja treenit ovat menneet mainiosti.

Valmentajalta varoitus

Tatlin valmentaja Pekka Mäki ei usko suojattinsa pääsevän perjantaina helpolla. Mäen mukaan Tatlilla ei ole varaa ylimielisyyteen.

– De Vitis on huomattavasti kovempi kaveri kuin Edisin aiemmin kohtaamat italialaisvastustajat. Hän on voittanut useita mestaruuksia ja kukistanut muun muassa Alexander Miskirtchianin, joka ottelee pian maailmanmestaruudesta.

– On normaalia että nyrkkeilijä haluaisi tyrmätä vastustajansa. De Vitisiä ei kuitenkaan koskaan ole tyrmätty. Hänellä on rautainen leuka ja kippaa itsekin kovaa. Edisin täytyy muistaa että myös De Vitis varmasti yrittää saada tyrmäyslyönnin perille.

Tatlin lisäksi suomalaisista perjantaina ottelevat Eva Wahlström, Juho Tolppola, Henri Kekäläinen, Jussi Koivula, Niko Jokinen ja Niklas Räsänen.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupalveluissa kautta maan. MTV3 Katsomo näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Tapahtuman virallinen punnitustilaisuus pidetään torstaina 8. toukokuuta klo 17.00 Herttoniemen Autokeskuksessa osoitteessa Mekaanikonkatu 16, Helsinki.