Perjantaisen nyrkkeilyillan kortti valmiina – Lepo, Laine ja kumppanit valmiina

Kipinä Fight Night

Tikkurilan Urheilutalolla Vantaalla isketään tulevana perjantaina 30. lokakuuta kovatasoinen Kipinä Fight Night-nyrkkeilyilta. Ammattilaisotteluissa nähdään Topias Lepo ja Timo Laine. Olympiatyylin puolella kehään nousevat muun muassa Ilari Kujala ja raskaansarjan lupaus Lari Nurmi. 

Kuusieräisiksi kaavailluissa ammattinyrkkeilyotteluissa porvoolainen Topias Lepo ja ”Stadin Malli” Timo Laine kohtaavat latvialaiset vastustajat. Lepon, 25, vastustaja ylemmässä keskisarjassa on Maksims Dembovskis, 23, ja kaksinkertainen Suomen mestari Laine, 36, ottaa alemmassa raskaassa sarjassa mittaa Maksims Ogurcovsista, 37.

– Euroopan ja miksei maailmankin huipulle vahvasti tähtäävällä Topias Lepolla on nuori ja nälkäinen vastustaja hänen ensimmäisessä kuusieräiseksi kaavaillussa ottelussa. Niin sanotussa veteraanien ottelussa Laineen Timo puolestaan nousee painoissa ylöspäin ja testaa onko ruuti kuivaa myös alemmassa raskaassa sarjassa, Miika Forsström kertoo. 

– Odotan mielenkiintoisia otteluita, jotka tarjoavat yleisölle runsaasti nähtävää.

Raskaansarjan ryminää

Olympiatyylin nyrkkeilyotteluita tapahtumassa isketään seitsemän. Kello 19.00 tapahtuma starttaa vapaaottelun Euroopan mestarin Jenna Horton nyrkkeilydebyytillä, jossa hän kohtaa Minna Karjalaisen. Kipinä Fight Nightissa nähdään myös raskaansarjan ryminää. Super raskaassa sarjassa yöi 91 kiloa Tikkurilan oma raskaansarjan lupaus Lari Nurmi kohtaa kokeneen Aki Juntusen Iisalmesta.

Lähellä Rion olympiapaikkaa neljä vuotta sitten ollut Ilari Kujala kohtaa Juri Klotsenokin 81 kiloisissa tapahtuman tasokkaimmassa ottelussa. Klotsenok on edustanut Viroa junioreissa MM-, EM- ja EU-mestaruuskilpailuissa. Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon Kujala nyrkkeilee normaalisti sarjaa alempana 75 kiloisissa.

– Olemme saaneet tapahtumaan tasokkaita ja tasaisen oloisia otteluita. Mukana on paljon isojen miesten kamppailuja, joista ei varmastikaan taistelua ja kovia iskuja puutu, olympiatyylin otteluista vastaava Petri Kananen lupaa.

Ottelut klo 19.00 alkaen Tikkurilan Urheilutalolla

Olympiatyylin ottelut

1. 51 kg Jenna Horto Crest – Minna Karjalainen NAJ
2. 69 kg Sampo Sahlberg BoBox – Roope Lehtonen VuVo
3. 69 kg Kopi Raknam YTK – Juho Jämsä TuusNy
4. 69 kg Andreas Jalervo HSC – Abdifatah Bulhan LoNk
5. 81 kg Valtteri Nordesved HeTa – Theo Kolehmainen EKH
6. 81 kg Juri Klotsenok RSG – Ilari Kujala KNK
7. +1 kg Aki Juntunen IUV – Lari Nurmi YTK

Ammattilaisottelut

Alempi raskassarja, 6 erää
Timo Laine, Helsinki – Maksims Ogurcovs, Latvia

Raskas keskisarja, 6 erää
Topias Lepo, Porvoo – Maksims Dembovskis, Latvia

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Ylä-Tikkurilan Kipinä ja Borgå Boxing. Järjestäjäseurat huomioivat koronatilanteen isolla vakavuudella.

– Tarjoamme kaikille katsojille maskit. Otamme tapahtumaan katsojia rajoitetusti, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista. Suoja-asiat on käyty tarkasti läpi Vantaan kaupungin kanssa, Ylä-Tikkurilan Kipinän puheenjohtaja Petri Kananen kertoo.

– Lauantaina ja sunnuntaina samoissa tiloissa nyrkkeillään nuorten Suomen mestaruuskilpailut. Kipinällä on mukana viiden nyrkkeilijän edustus, Kananen jatkaa.

Kipinä Fight Nightin tiedotusta voi seurata tapahtuman Facebook- ja Instagram sivuilta. Pääsyliput tapahtumaan alkaen 15€ ennakkoon osoitteesta https://www.tiketti.fi/kipina-fight-night-tikkurilan-urheilutalo-vantaa-lippuja/72006

Tapahtumasta ei ole striimiä luvassa, joten ottelut voi nähdä vain paikan päällä.

Lähde: tiedote