Porissa lauantaina 26.9 kansainvälistä huippunyrkkeilyä

Serbian Jelena Jelic (keskellä)

Lauantaina 26. syyskuuta ystävyyskaupungit Pori ja Riika kohtaavat olympiatyylin nyrkkeilyotteluissa yökerho Cabaretissa Porissa. Kovatasoisen nyrkkeilyillan pääottelussa Elina Gustafsson pääsee haastamaan Serbian moninkertaisen arvokilpailuedustajan Jelina Jelicin.

Serbian Jelena Jelic (keskellä)
Serbian Jelena Jelic (keskellä)

Kansainvälisessä otteluissaan erittäin lupaavasti esiintynyt Elina Gustafsson kohtaa 64-kiloisissa Serbian Jelina Jelicin, joka on edustanut maataan Euroopan kilpailuissa Bakussa, naisten Euroopan mestaruuskilpailuissa ja nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa.

Ruskaturnauksen viime vuonna voittanut Jelic on voittanut useita kansainvälisiä turnauksia ja iskenyt muun muassa nuorten maailmanmestarien Agnes Alexiussonin ja Ida Lundbladin päänahat.

Useita arvokilpailuedustajia kehässä

Perinteisessä Porin ja Riikan kaupunkiottelussa nähdän kovatasoisia otteluja, jossa Porin ja Tampereen nyrkkeilijät ottavat mittaa latvialaisista vastustajistaan.

Porin NMKY:n nuorista lupauksista kehässä nähdään viime vuoden nuorten Suomen mestari Tommi Kallionmäki ja hyvässä nosteessa oleva Topias Vaittinen. Kalliomäen vastus on Maksims Tulubejevs ja Vaittisen Boris-Angel Batavins.

Muhammad Abdilrasoon
Muhammad Abdilrasoon

Tampereen Voimailuseuran iskijöistä ottelemassa ovat Muhammad Abdilrasoon, Stephen Wani ja Niazz Ahmadi. He kohtaavat kovatasoiset ja arvokilpailujakin kokeneet vastustajat.

Kansainvälisesti erinomaisesti menestynyt Muhammad Abdilrasoon kohtaa 69-kiloisissa kovan Aleksejs Āboltiņšin, joka iski syyskuun alkupuolella B-junioreiden maailmanmestaruuskilpailuissa kaksi otteluvoittoa.

88 ottelun kokemuksen omaava latvialainen on iskenyt yhteensä peräti viisissä nuorten arvokilpailuissa.

64-kiloisissa otteleva  Stephen Wani saa vastaansa Latvian mestarin Mihails Pavlovsin, joka edusti Latviaa kesällä Euroopan kilpailuissakin. Tämän vuoden GeeBee-turnauksessa Pavlovs hävisi Lahden Mikko Niemelle hajaäänituomiolla.

Niazz Ahmadin vastustaja (56-kiloisissa) Ralfs Aušmanis on edustanut maataan nuorten MM-, EM-, ja EU-mestaruuskilpailuissa.

Katso tapahtuman facebook-sivu!

CabaretBN