Putkosen lauantain vastus vaihtui

 Jarkko Putkosen piti saada vastaansa Latvian Aleksejs Ribakovsin Ringside Fight Night -ammattinyrkkeilytapahtumassa lauantaina Leppävaarasssa, mutta Latvian kaverilla ei ollutkaan passiasiat kunnossa ja näin Putkosen vastustaja vaihtui viime tipassa. Vitalijs Parsins on Putkosen uuden vastustajan nimi.

Parsins on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt kolmesti. Mies on Putkosen tavoin pistänyt Stanislavs Leonovsin kumoon. Putkonen teki sen avauserässä ja Parsins kolmannessa erässä. Suomessa Harri Okkoselle ja Timo Laineelle hävinneelle, mutta Roope Puumalaisen kukisteelle Ivars Sedlinsille Persins hävisi jokaisen erän viime vuonna käydyssä taistossa.

Persins on otellut kerran Latvian ulkopuolella ja silloin hän hävisi neljännen erän keskeytykselle puolalaiselle debytantille.

Latvialainen lienee sitkeä sissi, mutta voitosta mies tuskin pystyy Putkosta vastaan taistelemaan. Putkonen on ollut omissa otteluissaan sen verta vakuuttavia, että miehen keskeytysvoitto lienee todennäköisen tulos.

Tapahtumassa nyrkkeilevät myös Niko Jokinen ja Mikko Säteri, joka on saamieni tietojen mukaan harjoitellut puolen vuoden ajan P3 Boxingin ammattinyrkkeilijöiden kanssa sparraten muun muassa Amin Asikaisen, Niko Jokisen ja Edis Tatlin kanssa.