Rosbergilla kroaattivastus Seinäjoella

Voittamaton raskaansarjan ammattinyrkkeilijä Jarno Rosberg, 31, saa vastaansa kokeneen kroaattinyrkkeilijä Ivica Perkovicin, 38, Seinäjoki-Areenalla 15. syyskuuta pidettävässä nyrkkeilytapahtumassa. Raskaansarjan ottelu on kaavailtu kahdeksan erän mittaiseksi.

Perkovic on 193 senttinen ja noin 120-kiloinen veteraani, joka on voittanut 32 ottelustaan 17. Miehen voitoista 13 on tullut tyrmäyksellä. Nyrkkeilyuransa lisäksi Perkovic on kohdannut useita maailmanhuippuja potkunyrkkeilyssä.

Kesällä lukuisia eriä raskaansarjan maailmanmestarin Wladimir Klitschkon harjoitusvastustajana toiminut Rosberg on voittanut 13 ottelua kärsimättä yhtään tappiota. Rosberg on halukas loppuvuodesta loukkaantumisen jälkeen kehään palaavan Robert Heleniuksen vastustajaksi.

– Haluaisin saada Robert Heleniuksen kanssani kehään. Se oli kautta aikojen suurin suomalainen raskaansarjan ottelu. Pekka Mäki on ollut asiasta yhteydessä Heleniuksen taustajoukkoihin, Rosberg paljastaa.

– Koin kehittyneeni todella paljon sparreissa Klitschkon kanssa. Seinäjoen kehässä minulla on näytön paikka. Petrovic on mennyt 12 erää entisen Euroopan mestarin Sinan Samil Samin kanssa, mutta minulla on keskeytysvoitto mielessä, Rosberg jatkaa.

Seinäjoki-Areenalla 15. syyskuuta pidettävän tapahtuman pääottelussa alemman raskaansarjan Euroopan Unionin mestari Juho “Härmän Häjy” Haapoja puolustaa titteliään Italian Francesco Versacia vastaan. Suomalaisista kehässä nähdään myös Eemeli Katajisto ja Jussi Koivula.

Liput tapahtumaan myy Lippupisteet kautta maan.