Salo Boxing Nightin pääotteluiden vastustajat selvillä

BN Salo

Jarkko Putkoselle ehdittiin jo helmikuussa vahvistamaan hallitseva Hollannin kevyen välisarjan mestari Barry Groenteman. Kansainvälisessäkin mediassa noteerattu ottelu jää kuitenkin tällä kertaa näkemättä kun hollantilaista alkoivat kiusata oudot vatsa-alueen kivut ja lääkärit määräsivät miehen pois kamppailupuuhista tutkimuksissa todetun munuaisten vajaatoiminnan takia.
Korvaaja löytyi kuitenkin samalta salilta eikä halikkolaisen sotilaspoliisin urakka mitenkään helpottunut! Vastakkaiseen kulmaan nimittäin nousee 5 voittoa kuudesta ottelustaan iskenyt Brahim Kamal Hollannin Purmerendista.

– Vastustaja on varmaan samaa luokkaa kuin edellinenkin, mutta tyyli muuttui. Jos Groenteman oli väistelevä taitonyrkkeilijä, niin tämän Kamalin lyöntejä pitää puolestaan vähän enemmän kunnioittaa. Jätkä on lyönyt puolet vastustajistaan pihalle ja otellut koko ajan yhtä sarjaa meikäläistä ylempänä. Sen verran rankat sakkopykälät on kuitenkin kuulemma matsisopimukseen kirjattu että eiköhän Brahim Saloon 64-kiloisena tule, tuumii vaihdoksesta Putkonen.

 

Ugandalainen soturi Katajistoa vastaan

Ammattilaisuransa toistaiseksi vaativimpaan paikkaan on nousemassa myös turkulainen raskaan keskisarjan nyrkkeilijä Eemeli Katajisto. Itäeurooppalaisia matkamiehiä vakuuttavin ottein edellisissä otteluissaan tyrmännyt Katajiston testaa nimittäin ugandalaissyntyinen vasuri Farouk Daku.

Vuonna 2011 Eurooppaan asettunut viime kuussa 28 vuotta täyttänyt Daku on iskenyt ammattilaisena jo 20 ottelua, joista 16 voitollisesti. Aikaisemmin etenkin keskisarjassa (alle 72,5 kg) otellut Daku on hankkinut viime aikoina lisää voimaa ja kokeili toki raskasta keskisarjaa jo edellissyksynä jokasyksyisessä Grote Prijs de Amsterdam-turnauksessa, jonka finaalissa kärsi kyseenalaisen pistehäviön tappiottomalle Marion Schoutenille.

– Daku on ilmeisen yritteliäs ja aktiivisesti hyökkäävä kundi. Pitää käyttää ulottuvuutta hyväksi ja pysäyttää ryntäilyt vahvoilla vastaiskuilla, Katajisto arvioi tulevaa taktiikkaansa.

– Vasenkätisiä vastaan olen aina tykännyt otella, joten siitä ominaisuudestaan ei Daku ainakaan pääse hyötymään, jatkaa Eemeli.

Salo Boxing Night isketään 6.4 Salon urheilutalolla ovet avataan klo 18.00 ja ottelut alkavat klo 19.00 ja jatkuvat puoleen yöhön asti.
Ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyilta Salossa ja luvassa 2 ammattilaisottelua ja 4 amatööriottelua

Kisaisäntänä: Amin Asikainen

Lippuja tapahtumaan Salosta Zet-baari tai kahvimesta sekä Lippu.fi

Tapahtumassa Alkoholin anniskelu(A-oikeudet). Ikäraja tapahtumaan K-15.