Salon esi-illassa jännittäviä ottelupareja

sadonkorjuuJo aiemmin julkaistujen Jarkko Putkosen ja Juho Haapojan miehittämien pääotteluiden ohella Salohallin ammattinyrkkeilyillassa 17.5. on luvassa muitakin railakkaita iskusotia.

Ringside Gymillä helmikuussa kamppailtu nelieräinen ratkaisematon nuoren norjalaisen Ken-Tore Hallandin, 3-0-1 (3) ja Helsingissä asustavan nigerialaisen Janneh Harunan, 0-1-1 välillä, pyritään nyt ratkaisemaan kahta erää pidemmällä matkalla. Ensimmäisen kohtaamisen perusteella luvassa on kahden eteenpäin pyrkivän ottelijan taistelu, jossa lujia iskuja tarjotaan puolin jos toisin. Viimeksi ei tuomarikolmikko löytänyt yksimielisyyttä – tällä kertaa ei kumpikaan taistelija usko pistetuomareita edes tarvittavan!

Toinen Stonehand Promotionsin norjalaisiskijä Arne Ernstsen, 5-0 (3) puolestaan kohtaa uransa toistaiseksi kokeneimman ja meritoituneimman haasteensa Puolan Daniel Urbanskissa, 21-15-3 (5). Salossa ammattilaisuransa 40. kertaa kehään nouseva Urbanski on hallinnut urallaan niin IBF- kuin WBC-maailmanliittojenkin pienempiä titteleitä ja omaa valtavan kokemusedun Ernstseniin nähden.

Toisaalta Ernstsen on luontaisesti isompikokoinen ja tuoreempi ottelija kun puolestaan Urbanski on kulkenut viimeiset kolme vuotta pistetappiosta toiseen. Kysymysmerkkinä Salon kehässä onkin se, että hoitaako norjalaisen suorayhdistelmät ottelun yhtä suvereenisti kuin Timo Lainetta vastaan helmikuussa vai onko Urbanski astetta kierompi ja pystyy viemään matsin lähietäisyydelle.

 

Mikko Alanko palaa 9 kuukauden tauolta

Ottelu ottelulta otteitaan parantanut Mikko ”Unelmien Kehä” Alanko säväytti Savonlinnassa elokuussa hyvällä esityksellään Bulgariaa maajoukkuetasollakin edustanutta Valentin Stoychevia vastaan. Tuon ottelun jälkeen ei kuitenkaan Mikkoa olla tositoimissa nähty siviilikiireistä (opiskelut jne.) johtuen ja nyt Salossa paluu vihdoin tapahtuu. Vastustajaksi tulee puolalainen Filip Rzadek, 2-4.

Rzadek on jo lyhyellä urallaan ehtinyt matkatöihin niin Englantiin, Ranskaan kuin Tsekkeihinkin ja tulee nyt Suomen-debyyttiinsä pistetappiosta ex-Euroopan mestari Rafal Jackiewiczille. Alankon tavoin Rzadek on voittanut Unkarin alkeellistaitoisen Renato Tothin ylivoimaisesti pistein, joten tuossa valossa odotettavissa on sangen tasainen neljän erän kamppailu.

 

Ottelut käydään Salohallissa, Salossa 17.5.2014. Ovet aukeavat klo 18:00 ja 1.ottelu alkaa klo 19:00

Kehäkuuluttajakaksikkona Tuukka Koistinen ja Kalle Ylitalo. Musiikkiviihteestä vastaa Ponies to Kill-yhtye.

Lippujen hinnat : Ringside 45 euroa, alakatsomo (numeroidut paikat) 27 euroa ja yläkatsomo (numeroimaton) 23 euroa. Illan lipunmyynti tiketti.fi ja salolaiset myyntipisteet Zet Baari ja Bar Volum. Lipunmyynti alkaa tänään 11.3.