Salossa on lauantaina kovatasoisia otteluita

Boxing Night Salo

Salon Urheilutalolla pidetään tulevana lauantaina (6.4) nyrkkeilyilta, jossa isketään hyvätasoisia otteluita amatööri- ja ammattilaissäännöin.

Tapahtuman neljästä amatööriottelusta kaksi on kansainvälisiä taistoja. Tuore 69-kiloisten PM-hopeamitalisti Antti Hietala saa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa vastaansa 64-kiloisten Pohjoismaiden mestarin Clarence Goyeramin Ruotsista.

Moninkertainen nuorten arvokilpailuedustaja Henrik Enroth puolestaan kohtaa Ruotsin varsin kokeneen Karzan Salimin.

Mielenkiintoisessa kotimaisessa taistossa Mikko Tirronen kohtaa Kim Hirvosen. Tirronen on rankattu 81-kiloisissa Suomessa neljänneksi ja Hirvonen 75-kiloisissa kolmanneksi.

Neljännessä amatööriottelussa 81-kiloisten Suomen rankingkuutonen Mathias Eklund kohtaa Turun Markus Ketosen.

Kuusieräisessä ammattilaisottelussa Turun Eemeli Katajisto saa vastaansa Hollannissa asuvan Farouk Dakun, jonka ottelulistalta löytyy 16 voittoa ja neljä tappiota. Erityisen hyviä voittoja ugandalais-syntyinen Daku ei ole vielä iskenyt, mutta kovuutensa hän on todistanut ottelemalla täydet erät keskisarjan Euroopan huippuja Patrick Nielseniä ja Marcos Naderia vastaan.

Jarkko Putkonen kohtaa kahdeksaneräiseksi kaavaillussa pääottelussa Hollannin Brahim Kamalin. Putkonen on voittanut kaikki aiemmat seitsemästä ammattilaisotteluaan ja Kamal on puolestaan voittanut kuudesta ottelustaan viisi. Luvassa on tasokas ja viihdyttävä pääottelu!

Allekirjoittanut veikkaa amatööriottelujen voittajien sukunimien olevan Goyeram, Enroth, Hirvonen ja Eklund. Eemeli Katajisto lienee liian taitava ja iso vastustajalleen. Daku on kuitenkin kivikova kaveri, joten ottelu kestänee täydet ajan. Putkosen ja Kamalin taiston ennustaminen on vaikeaa. Arvioin että ottelu on tasainen niin kauan kun se kestää, mutta veikkaan lujaiskuisen Putkosen iskevän lopulta tyrmäysvoiton.