Seppälän vastustaja selvillä

lassi seppälä
Kuva: Pekka Vainio

”Sepällä” aikaisempaa haastavampaa taottavaa

Erinomaisin ottein ammattilaisuransa aloittanut Lassi Seppälä, 26, kohtaa seuraavaksi valko-venäläisen Yauheni Aleynikin, 20. Seppälän ensimmäinen kuusieräiseksi suunniteltu kamppailu  käydään Kotkan Steveco-Areenalla 3.10.2015.

Jo 18-vuotiaana ammattilaiseksi siirtynyt Aleynik on voittanut kaksi viidestä paidattomasta kamppailustaan. Molemmat voitot ovat tulleet keskeytyksellä, tappiot puolestaan pistein Puolan ja Venäjän vieraskehissä. Vasenkätinen Aleynik edustaa nyrkkeilytyyliltään klassista itäeurooppalaista koulukuntaa – ottelee hieman takakenossa ja etsii paikkoja vastaiskuille. Kun vastassa on puolestaan aggressiivinen ja vahva koukkuiskijä Seppälä, on kasassa ainekset erittäin mielenkiintoiseen koitokseen.

 

Lisäottelussa tuore EU-listalainen

Kahdesti aiemminkin Kymenlaakson ammattikehissä nähty lahtelainen Sami Enbom, 28, nousee nyt ensimmäistä kertaa kehään Euroopan Unionin arvolistamiehenä! Kesäkuussa Vaasassa yhdeksännen peräkkäisen ammattilaisvoittonsa lyönyt Enbom kohtaa nyt viipurilaisveteraanin Yuri Lunevin.

Viimeksi vuonna 2007 Suomessa nin Umar Kemiläistä kuin Juho Haapojaakin vastaan otellut Lunev on palannut tiukemman harjottelun pariin ja pudottanut painonsa takaisin parhaiden päiviensä hieman runsaaseen 80 kiloon. Kokemuksestaan ja ulottuvuudestaan huolimatta ei 42-vuotiaan viipurilaisen tulisi kuitenkaan olla vaikea haaste Enbomille, jolle taustavoimat etsivät parhaillaan varsinaista läpimurto-ottelua myöhempään syksyyn tai alkutalveen.

 

Illan vahvistunut otteluohjelma

Niklas Räsänen, 10-0      vs. Tobias Webb, 15-3-1 10 erää, ylempi keskisarja

Pauli Klemetti, 4-0          vs. Timo Laine, 10-5 10 erää, keskisarjan SM-ottelu

Tomi Silvennoinen, 4-0  vs. Pertti Keita, 6-2 6 erää, kevyt keskisarja

Lassi Seppälä, 4-0            vs. Yauheni Aleynik, 2-3 6 erää, kevytsarja

Janne Forsman, 19-2       vs. TBA 6 erää, raskas keskisarja

Dayron Lester, 1-0            vs. Yuri Sotnikov, 0-2-1 4 erää, raskas keskisarja

Sami Enbom, 9-0              vs. Yuri Lunev, 5-14-1 4 erää, raskas keskisarja

Janne Forsmanin vastustaja on vielä haussa. Muuten ottelukortti lopullisessa muodossaan.

Illan liput (35 / 45 / 65 eur) myynnissä www.lippu.fi.