Suomalaisnyrkkeilijä titteliotteluun Belgiaan

henri kekäläinen WBC”Kemin kivinyrkki” Henri Kekäläinen, 23, nousee WBC-liiton ”Youth” MM-otteluun kohdatessaan belgialaisen Ilias Acherguin 26. syyskuuta. Mestaruusottelu käydään Brysselin tuntumassa Rebecqin pikkukaupungissa ja on suunnitellulta kestoltaan kymmenen erää ja käydään keskisarjan painoissa (alle 160 paunaa eli 72,6 kiloa).

Kahdeksasta ammattilaisottelustaan seitsemän voittanut Kekäläinen lähtee Belgiaan voitonnälkäisenä :

–          Ehdottomasti on tarkoitus tulla vyön kanssa kotiin. Vastustaja on toki vahva tappelija, mutta itsellä on takana erinomainen treenikesä ja nyt on viimeisille viikoille sovittuna runsaasti laatusparria. Vuosi sitten pääsi belgialainen vastustaja yllättämään, mutta tällä kertaa käydäänkin ryöstöretkellä siellä päässä, sanailee ottelutilaisuudesta silminnähden innostunut Kekäläinen

Kekäläinen voitti amatöörinä kaksi Suomen mestaruutta (2011 ja 2013) ennen siirtymistään ammattilaiseksi syksyllä 2013. Viime lauantaina 22 vuotta täyttäneen Acherguin taustat ovat thainyrkkeilyn puolella, mutta nuorukainen on pitänyt viime aikoina todellista kiirettä ammattinyrkkeilykehässä otellen peräti kuusi ottelua runsaan kolmen kuukauden sisällä. Saldona otteluista on viisi voittoa ja yksi ratkaisematon – vastassa ei kuitenkaan ole ollut kovinkaan korkeatasoisia nyrkkeilijöitä.

Paimander Sports’in edustamien suomalaisammattinyrkkeilijöiden syyskausihan alkoi voitokkaasti Savonlinnassa Jarkko Putkosen lyödessä Nordeen ”Ukunta” Touren ja jatkuu jo ensi lauantaina Puolan Miedzyzdrojessa, kun Jarno Rosberg kohtaa Babilon Promotionsin ulkoilmatapahtuman pääottelussa tappiottoman puolalaisen Michal Cieslakin. Pauli Klemetti puolestaan ottelee lokakuun alussa keskisarjan Suomen mestaruudesta Kotkassa ja samassa illassa metsästää Tampereen ”Seppä” Lassi Seppälä viidettä ammattilaisvoittoaan.

Lisätietoja :      Petri Paimander / Paimander Sports Consulting, puh. 045-124 8779