Tatlilla kovaiskuinen vastustaja – Katso video!

Voittamaton suomalaisnyrkkeilijä ”Prince” Edis Tatli, 25, on uransa ylivoimaisesti kovimman haasteen edessä 9. maaliskuuta Barona Areenalla Espoossa. Tatli haastaa WBA-liiton kevyen sarjan Inter-continental mestarin Felix Loran.  Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 11. helmikuuta Lippupisteissä kautta maan ja internetissä osoitteessa www.lippu.fi. Lippujen hinnat ovat alkaen 25 euroa.

Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva ja nykyään Espanjassa asuva Felix Lora, 28, on iskenyt kymmenvuotisella ammattilaisurallaan kovemmat meriitit, kuin mitä Tatlin kaikilla aiemmilla vastustajilla on ollut yhteensä.

 – Tästä tulee varmasti kova ottelu. Minun tulee liikkua hyvin ja nyrkkeillä järkevästi. Tyrmäystä ei voi lähteä hakemaan, sillä Lora on hävinnyt vain kerran ennen täyttä aikaa. Tyrmäys tulee jos se on tullakseen,  Euroopan Unionin mestaruustittelistään tämän ottelun vuoksi luopunut Tatli sanoo.

 – Tämän vyön voittaminen nostaisi minut WBA:n maailmanlistalle ja se on usein ollut avain maailmanmestaruusotteluun pääsemiseen, Tatli jatkaa.

 WBA-liiton Inter-continental mestaruusvyön Lora saavutti Italiassa tyrmäämällä Massimiliano Ballisain hurjalla vasemmalla koukulla ottelun neljännessä erässä. Italialainen oli voittanut kaikki aiemmat ottelunsa, mutta Lora oli tälle liian vahva ja taitava.

 Katso video hurjasta tyrmäysiskusta.Tyrmäys tulee videon ajassa 21.15 :

http://www.youtube.com/watch?v=FLOlp2aOk8g

Aiemmin viime vuonna Lora vieraili voitokkaasti myös Puolassa, jossa hän nujersi Krzysztof Cieslakin tämän kotikehässä voittaen WBC-liiton pikkutittelin selvällä pistevoitolla aikaisemminkin kukistamastaan tasokkaasta kotikehän miehestä. Puolassa Lora on nyrkkeillyt neljä kertaa kotikehän miehiä vastaan ja tuloksen on ollut kolme voittoa ja yksi ratkaisematon.

Benelux-maiden hyvälistaisen mestarin Hovhannes Zhamkochyanin Lora tyrmäsi vuonna 2010 heti avauserässä ja samana vuonna hän otteli ratkaisemattoman Pohjoismaiden mestaria Martin Kristjansenia vastaan Tanskassa.

Barona Areenan kehässä 9. maaliskuuta nähdään myös Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, Niko Jokinen ja Eemeli Katajisto. Heidän vastustajansa ja tapahtuman viidennen ottelun nyrkkeilijät ilmoitetaan myöhemmin.