Tomi Korpisesta Nyrkkeilyliiton puheenjohtaja

Tomi Korpinen on valittu Suomen Nyrkkeilyliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Syysliittokokouksessa Korpinen voitti seurojen äänestyksen Sirpa Makkosta vastaan äänin 44-18. Entinen puheenjohtaja Harri Appelroth vetäytyi äänestyksestä viime hetkellä.

Alla Tomi Korpisen esittely:

TERVEHDYS

Olen 37-vuotias Tomi Korpinen Hattulasta. Perheeseeni kuuluvat avovaimoni Jenna ja 4 kk vanha tytär Helene.

Työskentelen tällä hetkellä Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmBH:n Suomen maajohtajana. Päävastuualueeni ovat koneiden myynnin edistäminen ja kehittäminen sekä jälleenmyyjien tukeminen. Työtäni mitataan mm. myyntiluvuilla ja olen tottunut tekemään töitä määrätietoisesti ja saavuttamaan annetut tavoitteet. Toimin myös yrittäjänä.

Opiskelen työni ohessa Jyväskylän Yliopiston Avance MBA-johtamiskoulutusohjelmassa. Uskon, että nykyinen työni, opintoni ja tinkimätön ja kunnianhimoinen asenteeni tukisivat puheenjohtajuuttani Suomen Nyrkkeilyliitto Ry:ssä.

Olen ollut Suomen Nyrkkeilyliitto Ry:n johtokunnassa kaksi toimikautta. Olin myös yksi Team London-hankkeen perustajajäsenistä, vastasin projektin varainhankinnasta. Olen myös ollut joukkueenjohtajana useissa arvokisoissa, joten uskon tietäväni, mitä elementtejä menestyminen maailmalla vaatii. Matkat olen kustantanut aina itse.

Olen luonteeltani tavoitteellinen, harkitseva kehittäjä ja mielestäni erittäin reilu kaveri. Pyrin toiminnassani toimiviin, ymmärrettäviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin, joiden onnistuminen on mitattavissa ja arvioitavissa.

Tehtävässäni Suomen Nyrkkeilyliitto Ry:n puheenjohtajana tavoitteenani olisi ensisijaisesti tukea kansainväliseen menestykseen tähtääviä urheilijoita ja valmentajia, unohtamatta yhdessä asetettuja järjestömme strategisia painopisteitä.

Lisäkysymyksiä mielipiteistäni voit esittää syysliittokokouksessa tai sähköpostin välityksellä jo aiemminkin: tomi.korpinen(at)poettinger.at

Terveisin
Tomi Korpinen