Tue Nyrkkeilijää!

Suomalaisten yksilöurheilijoiden tukemiseksi on perustettu tueurheilijaa.fi -sivusto. Näin voimme yhdessä auttaa uusien tähtien ja nuorisomme esikuvien polkuja kohti huippua.

Lahjoittaminen tapahtuu menemällä tueurheilijaa.fi – sivustolle. Siellä voit klikata tuettavan urheilijan kuvaa tai hakea urheilijan listalta. Mikäli haluat kohdentaa lahjoituksen nuorisourheilulle tai jollekin muulle kuin listan urheilijalle, klikkaa ”lahjoita nuorisourheilulle” tai ”valitse oma kohde”. Urheilijayhdistys ilmoittaa 3 kertaa vuodessa (15.1., 15.5. ja 15.9.) urheilijalle kertyneet varat ja maksaa ne samalla urheilijarahastoon, urheilijan itsensä käytettäväksi 100%:sesti.

Käytännössä tukeminen tapahtuu ostamalla kullattu Paavo Nurmi -keräilyharkko itsellesi tai lahjaksi hintaan 19 euroa (+posti- ja tuotantokulut 7,90 euroa).

Nyrkkeilijöistämme listalta löytyy valmiiksi Eva Wahlström. Mikään ei toki estä tukemasta myös esimerkiksi Juho Haapojaa, Edis Tatlia, Niko Jokista, Jussi Koivulaa tai jotain muuta nyrkkeilijäämme! Amatöörinyrkkeilyn puolella tuen tarvitsijoita on yhtälailla, erinomainen tukikohde voisi olla esimerkiksi Suomen Nyrkkeilyliiton Team Rio, jonka tavoitteena on menestys Rion de Janeiron 2016 Olympialaisissa. Team Riosta lisätietoja antaa valmennusryhmän  koordinaattori Jarkko Pitkänen (jar.pitkanen@gmail.com).

Voitte ehdottaa hyviä lahjoituskohteita kommentoimalla tätä artikkelia!

Nyrkkeilyväki! Vastatkaa huutoon!

Linkki: http://www.tueurheilijaa.fi/