Vaasa Boxing Nightissa 8 ottelua

Botniahallissa pidettävässä Vaasa Boxing Nightissa 26. toukokuuta isketään yhteensä peräti kahdeksan ammattinyrkkeilyottelua. Jarno Rosbergin, Fitim Latifin, Jaakko Myllylän, Jarkko Jussilan ja Jussi Koivulan vastustajat ovat nyt tiedossa.

Tamperelainen raskaansarjan jätti Jarno Rosberg on erikoisen haasteen edessä 26. toukokuuta Botniahallissa pidettävässä Vaasa Boxing Night ammattinyrkkeilyillassa. 198 senttinen ja noin satakiloinen Rosberg kohtaa itseään kymmenen senttiä lyhyemmän, mutta noin 30 kiloa painavamman Lazlo Tothin Unkarista.

Unkarin ranking kolmonen on iskenyt urallaan 16 voittoa, joista 11 on tullut tyrmäyksellä. Tappioita Tothin listalta löytyy seitsemän. Ammattilaisurallaan 13 ottelua voittaneen Rosbergin piti alun perin haastaa raskaansarjan Suomen mestari Janne Katajisto, mutta tämä joutui kyynärpääleikkaukseen.

Reisjärven Jaakko Myllylä saa ylemmän kevyen sarjan (63,5 kg) ottelussa vastaansa Unkarin  Robert Kiralyn, joka on voittanut kymmenestä ottelustaan seitsemän. Myllylällä on puolestaan 12 voittoa 13 ottelusta.

Fitim Latifin ammattilaisuran ensimmäinen vastustaja on unkarilainen Richard Hajdu, jonka listalla on kolme voittoa, viisi tappiota ja yksi ratkaisematon. Porvoolaista Latifia valmentaa Robert Heleniuksen isä Karl Helenius.

Tapahtuman pääottelussa alemman raskaansarjan Euroopan Unionin mestari Juho ”Härmän Häjy” Haapoja puolustaa titteliään Ranskan Zinedine Benmakhoufia vastaan. Jussi Koivula ja Jarkko Jussila saavat kovatasoiset vastustajat Hollannista. Koivulan vastus on Hassan Ait Bassou ja Jussilan Barry Groenteman.

Otteluita tapahtumassa on yhteensä peräti kahdeksan ottelua. Entisen amatööritähden Eemeli Katajiston ja nuoren norjalaisen Arne Ernstsenin vastustajat julkaistaan myöhemmin.