Vaasassa kolme ammattilainyrkkeilyottelua 8. marraskuuta

SuomiBoxing

Caramelito Promotions pitää lauantaina 8. marraskuuta iskettävässä Hullupullo -yökerhossa kamppailutapahtuman, jossa isketään kolme ammattinyrkkeilyottelua ja yksi K1 potkunyrkkeilyottelu.

Tapahtuman ammattinyrkkeilyottelut:

Selesmaa – Mosulishvili
Kuusieräisessä ylemmän välisarjan ottelussa, puolentoista vuoden ottelutauolta palaava, painoluokkansa ammattilaisten Suomen mestari Aki Selesmaan oli määrä kohdata Puolan Adam Cieslak, joka kuitenkin joutui perumaan ottelunsa maanantaina. Kuitenkin vielä saman päivän aikana Cieslakin korvaajaksi saatiin sovittua Georgian Mikheil Mosulishvili, joka on viidestä tähän astisesta ottelustaan hävinnyt vain yhden. Noin 170-senttinen ja marraskuussa 21 vuotta täyttävä Mosulishvili ottelee Vaasassa ensimmäistä kertaa ammattilaisena ulkomailla. Georgialainen on ottelutyyliltään koukkuja viljelevä vahvasti eteenpäin tuleva nyrkkeilijä.

Fröjdholm – Kulumbegashvili
Kahden nuoren nyrkkeilijän välisessä kuusieräiseksi suunnitellussa ottelussa kohtaavat 23-vuotias Petteri Fröjdholm ja 21-vuotias Giorgi Kulumbegashvili. Amatöörinä kaksi kertaa aikuisten sarjan SM-kultaa voittanut Fröjdholm on aloittanut vakuuttavasti ammattilaisuransa voittaen kaikki 6 tähän asti käymäänsä ottelua. Kyseessä on oululaisnyrkkeilijän jo viides esiintyminen Caramelito Promotionsin ottelutapahtumassa.

Georgialaisnyrkkeilijällä on tilillään 7 ottelua, joista Gorin kaupungissa Georgiassa asuva nyrkkeilijä on voittanut 5 ja niistä 2 tyrmäyksellä. Mies on otellut kahdesti Englannissa tappiottomia kotikehäläisiä vastaan tappiollisesti ja toisella kerralla tappio tuli vain yhdellä pisteellä. Vaasaan Kulumbegashvili saapuu hyväkuntoisena, sillä mies oli aivan viime metreille asti ehdolla Englantiin viikonlopuksi ottelemaan 10-eräiseen kamppailuun.

Forsman – Badishov
Janne Forsmanin vuosi 2013 päättyi katkeraan tyrmäystappioon WBO-liiton EM-ottelussa alemmassa raskassarjassa. Tänä vuonna Forsmanin nyrkkeilyuralla on kuitenkin käännetty uusi lehti ja mies on siirtynyt alempaan painoluokkaan (90,7kg -> 79,4kg). Forsmanin paino on tällä hetkellä noin 82kg, mutta iskuteho on uuden valmentajan Vesa Korpaeuksen johdolla säilynyt entisellään. Mikäli Forsman selviää Vaasan ottelustaan ilman vammoja, on haminalaisnyrkkeilijän määrä otella seuraavan kerran vain kahta viikkoa myöhemmin Läyliäisissä.

Forsman saa HulluPullo Fight Night -tapahtumassa vastaansa Georgian Ruslan Badishovin, jolla on ammattilaisena tilillään Forsmanin tavoin 14 ottelua. Badishov on tämän vuoden neljästä ottelustaan voittanut puolet ja lisäksi listalla on yksi ulkomaan ottelu Turkissa. Forsmanin ja Badishovin välinen ottelu on sovittu nelieräiseksi.

HulluPullo Fight Night lauantaina 8. marraskuuta klo 21 alkaen yökerho HulluPullossa (Kauppapuistikko 15, Vaasa). Ennakkolippuja on ostettavissa W3R-seuralta, Pirkka Sukselta sekä Pub Happy Barrelista 15 euron hintaan. Istumapaikkalippuja voi ostaa sähköpostitse manager@caramelitopromotions.com osoitteesta 35 euron hintaan.