Veikkaus TV näyttää Savonlinnan ammattinyrkkeilyillan!

Ote Olavinlinnan illan julistee

Savonlinna_bn_Eva_Niklas_jussi.jpg

Veikkaus TV näyttää Savonlinnan ammattinyrkkeilyillan 8.8.2015 klo.19.00 alkaen.

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Savonlinna Boxing Night on muodostumassa kaupungin perinteiseksi kesätapahtumaksi. Olavinlinna kestitsee tänäkin vuonna runsaslukuista nyrkkeilyväkeä ympäri Suomea. Vanhan sotalinnan upea, gladiaattorimanen ympäristö ja ilmapiiri luo täydellisen ilmapiirin kehien nykyaikaisille taistelijoille.

Vasta tällä viikolla varmistui, että Veikkaus TV näyttää palvelussaan kaikki illan ottelut. Illan selostavat Jani Rajalin ja Amin Asikainen. Kolme ottelua nostetaan lauantaina 8.8 Päivän Trio 5 vetoihin jotka nostavat huomattavasti otteluiden kiinnostavuutta niin paikanpäällä kuin Veikkaus TV:ssa.

Nähdäksesi koko illan Veikkaus TV:sta sinun on rekisteröidyttävä Veikkauksen asiakkaaksi osoitteessa www.veikkaus.fi .

Päivän Trio 5: Kumpi voittaa ja miten?

 

1. Putkonen- Toure

2. Räsänen- Ajetovic

3. Wahlström- Odere

 

Kiinnostavuutta tapahtumalle

Jo kolmatta kertaa Savonlinna Boxing Nightin promotoiva, Pasi Pekkonen on uutisesta innoissaan.

· Hienoa, että saimme tapahtumalle kattavan alustan jonka takia myös ne jotka eivät pääse itse paikalle voivat nähdä hienot ottelut suorana lähetyksenä, kommentoi Pekkonen.  Nyt ottelukortti on niin kiinnostava, että uskon myös vedonlyöjien innostuvan. Tämä antaa tapahtumalle aivan eri ulottuvuutta koska onhan nyrkkeilyotteluista lyöty maailmalla vetoja jo vuosikausien ajan, jatkoi Pekkonen.

Niklas Räsäsen ja Nordeen Touren valmentaja, Pekka Mäki kommentoi vetoja.

· Mielenkiintoiset ottelut tulossa ja niistä on vaikea antaa tarkempaa vihjettä kun etukäteen otteluparit ovat tasaisimpia kuin aikoihin, kertoi Mäki.

· Evan ottelun uskon menevän WBC- mestarille kovan 8erän jälkeen pistein, mutta kokenut Kenialainen voi aiheuttaa yllätyksiä matkan varrella. Jos Odere osaa lyödä, voidaan nähdä kiinnostava ottelu.

· Räsäsellä on vastassa uran tähänastisista vastustajista kovin kaveri. Ajetovic tuo mukanaan ison kokemuksen joka on myös huomioitu Euroopan listoilla. Nähtäväksi jää, pystyykö Ajetovic pääsemään Niklaksen lähelle lyömään kovia koukkujaan. Jos Niklas toteuttaa ottelusuunnitelmaamme niin uskon voittoon mutta virheisiin ei ole varaa.

· Jarkko Putkonen- Nordeen ”Ukunta” Toure ottelu on ehkä yksi illan kiinnostavimmista otteluista. Jarkolla on kokemus ja Ukuntalla voima. Uskon, että tässä ottelussa ei saada kuulla päätöskongia.